O NAMA


Odvjetničko društvo Rački i kolege j.t.d. ima četiri ureda u Republici Hrvatskoj – sjedište u Zagrebu te pisarnice u Slavonskom Brodu, Poreču i Rijeci. Naš tim se sastoji od deset odvjetnika i pet odvjetničkih vježbenika koji pokrivaju grane prava prikazane na naslovnoj stranici. Kroz vlastitu mrežu pisarnica i partnerskih ureda zastupamo fizičke i pravne osobe u cijeloj Republici Hrvatskoj. Naša razgranata mreža ureda idealna je za trgovačka društva koja posluju na području cijele Republike Hrvatske. Osim toga, svaki naš ured pruža usluge zastupanja fizičkim osobama te malim i srednjim poduzetnicima. Svaka stranka od nas može očekivati profesionalan pristup temeljen na iskustvu i stručnosti. Društvo temelji iskustvo na višedesetljenom bavljenju odvjetništvom obitelji Rački, a stručnost gradi stalnim ulaganjem u usavršavanjem svojih odvjetnika i drugih djelatnika.
Cijenimo naše stranke i njihovo mišljenje pa sve radnje poduzimamo uz njihovu suglasnost. Postupke vodimo transparentno tako da su stranke u svakom trenutku informirane o stanju njihovih predmeta. Svi naši odvjetnici dostupni su svojim strankama u svakom trenutku.
Osim na području Republike Hrvatske, putem partnerskih ureda našim strankama možemo omogućiti pravno zastupanje i u inozemstvu: Sloveniji, Austriji, Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Njemačkoj, Švicarskoj.

Sva prava pridržana © 2018 - Politika privatnosti - izrada inventor